Irodánkról

Kategória: Uncategorised

Orosz és Fia könyvelőiroda

 

 Az Orosz és Fia könyvelőiroda több, mint 25 éve segíti ügyfeleit eligazodni az adózás útvesztőiben. Irodánk Debrecen belvárosában a Hatvan utca 4. szám alatti társasházban található a 7. emeleten. A környéken megtalálhatóak a legfontosabb bankfiókok, a posta és nem messze az Újvárosháza épülete. Az irodát fizető parkoló veszi körbe, de az egyik közelben található bevásárlóközpontban ingyenesen is parkolhatnak az irodánkba látogatók.

 

 Cégünk családi vállalkozásként működik, és ügyfeleinknek igyekszünk megbízható, és minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújtani vállalkozásaiknak adózási, és pénzügyi területen. Adótanácsadás, bérszámfejtés, könyvelés, bevallások elkészítése és egyéb feladatok elvégzésével készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Irodánk feladatát igény szerint teljes körű képviselettel látja el a hatóságok előtt, így ügyfeleinknek csak akkor kell személyesen közreműködnie, ha a hatóságok ezt külön kérik.

 

 Ügyfeleink köre kiterjed szinte az összes gazdálkodási formára, melyek között találhatóak Társasházak, Egyesületek, Egyéni vállalkozások, KKT-k, BT-k és KFT-k is. Ezen vállalkozások tevékenységi köre is szerteágazó. A kozmetikustól kezdve, a sport egyesületen át, kereskedők, valamint építő- és feldolgozóipari tevékenységek is találhatóak, a méretüket tekintve pedig kisebb vállalkozásoktól kezdve egészen a multinacionális cégekig terjed. 

 

Az iroda szakszerű üzemeltetéséért felel Orosz András, regisztrált mérlegképes könyvelő, és Orosz György adótanácsadó.

 

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ingyenes árajánlatot az iroda elérhetőségein keresztül! 

 

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates. Orosz AdóProfit Kft